Byggnadsställningar i Göteborg

Vi levererar byggnadsställningar

SA Ställningar har ett brett utbud av byggnadsställningar och erbjuder våra kunder säkra ställningar för alla behov. Våra kunder består av allt från byggföretag, fastighetsägare, kommuner samt privatpersoner, så du kan vara säker på att vi har det du söker. Våra byggställningar är av högsta kvalitet och erbjuder arbetare skydd och bättre säkerhet i sin arbetsmiljö.

Din expert på byggställningar

En byggnadsställning är en tillfällig struktur, oftast med en metallram som har brädor, plankor eller andra material för att stödja arbetare och material under bygget. Det hjälper också arbetare att nå högre områden på ett säkert. Materialet som används för att skapa byggnadsställningar kan vara allt robust som kan att uthärda både mänskliga och naturliga krafter som vind, regn och snö. Risken för att föremål faller från stora höjder är hög så en bra byggnadsställning måste konstrueras med bra material för att motstå dessa krafter. Idag används byggnadsställningar vid konstruktion och byggen men det används också för att skydda arbetare och saker som trappsteg och avsatser under rivning eller annat arbete som kräver att man når högre upp.

Sa Ställningar erbjuder sina kunder inte enbart byggställningar, utan även övriga kvalitetsprodukter, tillbehör och tjänster kopplat till ställningarna. Dessutom strävar vi alltid efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder, oavsett byggprojektets storlek. Vi åtar oss helhetslösningar och anordnar även transport av byggställningarna. Behöver du byggställning till din privata villa, nyproduktion, industrifastighet eller annan anläggning, då ska du vända dig till oss.

Vi kan allt om byggställningar!