Byggställningar & Väderskydd

Tjänster

Sa Ställningar erbjuder inte bara byggställningar utan även väderskydd, oavsett om det är omfattande byggentreprenader eller mindre byggprojekt. Vi jobbar endast med byggnadsställningar och tillbehör av högsta kvalitet som uppfyller rådande krav i branschen. Som kund kan du även vara säker på att våra montörer har yrkesbevis och är certifierade för arbetet. Vi satsar stort på framtiden och utbildar därför vår personal kontinuerligt.

En nöjd kund är en återkommande kund, därav att vi prioriterar personlig service högt då vi vet att varje byggprojekt är unikt. Oavsett om du är från ett byggföretag , är hantverkare, fastighetsägare eller privatperson, kan du alltid vända dig till oss.

Byggnadsställning

SA Ställningar har ett brett utbud av byggnadsställningar och erbjuder våra kunder säkra ställningar för alla behov.

En byggnadsställning är en tillfällig struktur, oftast med en metallram som har brädor, plankor eller andra material för att stödja arbetare och material under bygget. Det hjälper också arbetare att nå högre områden på ett säkert. Materialet som används för att skapa byggnadsställningar kan vara allt robust som kan att uthärda både mänskliga och naturliga krafter som vind, regn och snö. 

Väderskydd

Väderskydd vid byggnation blir allt mer populärt då man vill kunna arbeta året runt utan att behöva vänta på bättre väder. Väderskyddet hjälper till att skydda byggprojektet från dåligt väder och kan i viss del även påskynda arbetet, då man inte behöver invänta bra väder på samma sätt som om det specifika byggprojektet hade saknat ett väderskydd. SA Ställningar arbetar med Ubix Roof System och kan därför erbjuda ett väderskydd som ger kunden en torr och säker arbetsmiljö oavsett väder. Vi på SA Ställningar hjälper er gärna med att väderskydda era byggprojekt i Göteborg.

Transport

Byggställningar är tunga och utgör en stor risk för arbetstagare, allmänhet och egendom. Dessutom är de besvärliga att hantera om man inte vet vad man gör. Det är många faktorer och regler att förhålla sig till vid transport av byggställningar. Anlita oss för smidig, effektiv och säker transport av byggställningarna du behöver till byggprojektet eller fasadmålningen. Vi utför transport till och från arbetsplatser på uppdrag av våra kunder.